Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

Back in Saigon/Ho Shi Mihn City

Hej igen

Nu ar vi framme i Saigon! Vi kom fram vid halv atta-tiden, vi duschade och sen gick vi ut och at. Vi at pa en liten vietnamesisk restaurang och ja, det mesta var gott men en del var lite skumt, typ “gasbindor” hahaha…. Till en ratt, nagra spett med kebabkott pa, fick vi genomskinliga, fyrkantiga papper till, eller det sag ut som papper men var ris. Sag ut ungefar som vitt smorpapper ni vet? I det skulle man rulla in kott och gronsaker och sedan doppa i jordnotssas. Jag var misstanksam forst men det var jattegott! Fast “pappret” kandes anda lite skumt… 😛

Imorgon skall vi ga pa stadsvandring har i Saigon i den dallrande 30-graders varmen (om inte mer) och sedan pa ett krigsmuseum om Vietnam-kriget, eller Amerika-kriget som det heter har. Det ar iforsig frivilligt och det finns en pool har pa hotellet som man kan vara vid men jag skall nog ga i alla fall! 🙂 Poolen ligger pa sjatte vaningen med utsikt over Saigon, jattefin var den faktiskt! Till skillnad fran forra hotellets pool som nog hade lite fel varden (den var gron) men a andra sidan var ju havet jattefint! Jaja, imorrn blir det i alla fall som sagt stadsvandrig, krigsmuseum och gemensam middag pa kvallen med resten av resesallskapet.

Jaja, kanske uppdaterar imorgon igen! Nattinatt ♥

//ALiCE med ICE, so if it is merry christmas…

P.S. Egentligen heter Saigon Ho Shi Mihn City men alla kallar det Saigon! ^^ D.S.

Previous

Snart vidare till Saigon

Next

Storstaden Saigon

1 Comment

 1. imo andrews

  Hej igen Alice!!!!!

  Tänk att ni har så himla varmt!!!!!
  Det låter spännande med maten som du besskriver ni har ätit. Jag kommer också ihåg att jag har ätit dom tunna smörpappersliknande rullarna och att dom var mycket goda.
  Vi lagade lite kinamat här hemma idag då vi kom hem från att ha hälsat på Theo och Lollo i eftermiddags. Åkte lite kälke i pulkabacken och busade sen inomhus med honom. Han vill ju gärna brottas och visa hur stark han är och älskar att man leker spöke eller kurra gömma. Björn och jag jagade runt ett bra tag.
  Ha en bra dag!!!!
  God natt säger jag Alice!
  Kram Mormor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén