Godmorgon kamrater! Hoppas alla mår bra idag och slipper bakfylla… Skriver nämligen detta dagen efter nyår, så den 1:a januari 2014 alltså! Halleluja. Anyhow, kvällen igår var superkul! Hade världens bästa nyår tillsammans med min syster! <3 Men först dagen… Igår började vi med att ta bussen över bron och floden från centrum, innerstaden och gamla Belgrad till nya delen, vilken inte alls är lika mysig som gamla delen, mest “brutalism”-höghus och så. Men här fanns ett shoppingcenter vi hade siktet inställt på! Vi gick omkring någon timme, jag köpte bara en tröja – priserna är ungefär som hemma. Efter mycket om och men (lite struligt med bussarna tillbaka till centrum) lyckades vi sedan hitta till Cypermarket som var en slags blandning mellan svenska Designtorget och hipp bar med hög dunkande klubbmusik. Häftigt! Vi stannade (trots pappas missnöje över musiken) och tog varsin färskpressad fruktjuice.

image

image

Sedan åkte vi hem till hotellet en sväng, vila ett slag innan middagen intogs vid 16:30 på en jättebra restaurang nära hotellet. Vi var lite sent ute med att boka middag på nyår förstod vi, så därför blev det såpass tidigt, men det var väldigt bra! Vi åt vår mat som för övrigt var supergod, och sen gick vi hem för att göra i ordning oss för kvällen. Bild från restaurangen; Olivia i sin nyinköpta tröja från New yorker!

image

Som sagt, hem och duscha och fixa efter restaurangen! Olivia sminkade mig och jag fixade hennes hår, fint att man kan samarbeta! Jag hade en tight svart klänning med långa ärmar men fina detaljer på ryggen och klackar såklart. Såhär:

image

Och Olivia sminkade mig (på egen begäran), blev jättefin:

image

image

Vi skålade i champagne hemma på hotellet, sen drog vi ner mot stan! M & P vinkade av oss vid en nattklubb jag spanat in, Brankow med rykte som en av Belgrads bästa! Vi var lite tidiga så först var det inte så mycket folk men så småningom kom fler och fler. Snart satte live dansmusik igång med massa hitslåtar som I follow rivers, Good girl, Somebody I used to know, Sexy and I know it osv. Man kunde typ alla och dansade som bara den, sååå kul! Först undrade jag, men var är dansgolvet? Men alla dansade bara på stället och det var mycket folk så det behövdes inget dansgolv. Hur kul som helst! Och kul att gå ut på nattklubb med Olivia. Tolvslaget missades nästan mitt i allt dansande men det gjorde inget, för kul hade vi. Hittade några italienare också som vi dansade med och fick skåla i champagne med. Gott nytt år!!! Här är några suddiga bilder från igår:

image

image

image

image

image

FETT kul kväll med min bästa syster. Vi fick dansat och vi fick ha kul. Bäst! En lyckad nyår. Hoppas ni också hade det bra. Puss och kram från Belgrad

//ALiCE med ICE