Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

C’est très typique pour moi

Haha, så typiskt mig: några på residenset frågar om jag skall med och se på “The opening ceremony of the world cup” på någon bar sen. “Eeeh… what world cup…? For which sport…?” frågar jag. Jahaja, det var tydligen fotboll! Hade ingen aning. Eller alltså, jag har ju ett hum om att det är en massa idrottsevents lite här och där, och att det har byggts nån arena i Brasilien där x antal folk dött på grund av osäkra arbetsförhållanden. Men de håller ju på och bygger i Mellanöstern också väl, typ i Förenade Arabemiraten eller något sådant, och nyss var det väl något i Ryssland…? Alltså jag har verkligen ingen koll. Men okej, nu vet jag – det är tydligen fotbolls-VM i Brasilien som invigs ikväll. Först tänkte jag inte följa med (uppenbarligen är det ju inget som intresserar mig, haha), men sen tänkte jag att äsch, jag får väl stå ut med tråkig fotboll på TV för att umgås lite, så kan jag ju bara dra hem när jag tröttnar. Så jag struntade i min kvällspromenix och svidade om från osvettiga träningskläder till shorts och linne (kommer bli sjukt varmt i den där baren) och nu väntar jag på att vi skall dra om en kvart eller så. Det blir nog bra! Hur har eran dag varit?

Resumé francaise: Au jour d’hui est la cérémonie d’ouverture pour la Coupe du Monde de la FIFA, et je ne savais pas, haha. Très typique pour moi – je ne suis pas intéressé par du sport ou de régarder sur la télé. Mais je vais aller à un bar avec les autres dans la résidence, pour régarder la cérémonie. Si il n’est pas intéressant, je peux rentrer à la maison. Il sera bien! Comment était votre journée?

//ALiCE med ICE

Previous

Si vous voulez m’écrire une lettre

Next

La coupe du monde de la FIFA

1 Comment

  1. Louise

    Ha så kul på sportbaren! Du får säkert jättetrevligt! Hur är dina pluggkompisar? Någon/ några du kan umgås å ha roligt med? I dg har Theo haft sin första skolavslutning, tyvärr var jag inte där…behövde jobba. Laban å Victor var där. I morgon eftermiddag går jag på semester i 4 v…underbart!!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén