Heeeeeey
Det var ett tag sen jag skrev nu, men det beror på att njag befunnit mig på Djursvik, utan för Nyköping i tre nätter, och sen åkte vi vidare in till Stockholm där vi nu har sovit en natt. Igår var vi på Mamma Mia!-filmen, vi har ju sett musikalen. Det är två helt olika grejer men båda är verkligen jättebra, jag rekommenderar 🙂
Innan vi var på bio så gick vi på Thai-restaurang, mysmys 🙂 Jag tog nått wokat ris med kyckling, gott. När vi kom hem till Reimers igen så var det säng med en gång, och nu idag så gick mormor o Björn upp vid halv sex för de ska möta cousins på flygplatsen, och Thomas ska jobba.
Yepyep, kusinerna från USA på ingång! 😀 De sitter nog i bilen från Arlanda på väg hit till Reimers nu. Max och så Abby, Oliver och Jacob. Kelly kommer senare. De ska vara här i Stockholm en natt, de stupar nog i säng allihopa eftersom tidsdygnet är annorlunda hos dem. Sen ska de ut på Saltkråke-ön eller vad det var, sen HEM TILL OSS JIPPIE! och sen tillbaka till Djursvik. Mycket att hinna med för dem här i Sverige.
Men nu ska jag posta det här inlägget så jag får uppdaterat bloggen nån gång! 🙂
Gött mos, sötnos!
//ALiCE med ICE, med kusiner från the US på ingång…