Jahopp, förutom att man inte längre blir leggad på Systemet tydligen (testade en till gång och blev inte leggad då heller!!!! Den tredje gången fick jag dock slänga fram körkortet) så har jag nu också gått och blivit förstahandskontraktinnehavare!!!! Ojoj, historiens längsta ord, men jag har alltså gått och fått förstahandskontrakt.

…så nu ser det ut såhär på min Boplats-sida. Har samlat hela sju dagar. SJUKT!!!!

Samtidigt ser man också detta i min historik. Jag ska alltså flytta in på Kalendervägen 119b, en tvåa med balkong i söderläge i Kortedala. Hyran är billig så jag kan bo där själv, vilket jag skall göra under sommaren (inflyttning är den 16e juni) men sen ska en tjej flytta in i mitten på augusti så får vi megabillig hyra och jag får sällskap. Utmärkt! 🙂

Ser så HIMLA mycket fram emot att få inreda lägenheten. Packa upp alla mina tusen flyttlådor, ställa alla mina böcker (sådana har jag ju många av………..) i någon bokhylla (som jag måste köpa). Hänga upp tavlor. Upptäcka vilken stil jag har! För ärligt talat vet jag inte eftersom i alla mina 25 flyttar (literally) har jag bara möblerat/inrett en lägenhet en enda gång (min student-etta) och då var det ju med vetskapen att jag ändå snart skulle behöva flytta, så det räknas inte riktigt. Nu ska jag äntligen få bestämma själv och upptäcka hur jag vill ha det! Är så glad för det. Att döma av alla lampor jag köpte på Emmaus idag tror jag dock att jag har en ganska clean men lite industri-ig stil? I alla fall på lamporna. Men det återstår att se!!!!!! Vill i alla fall ha robusta material, naturliga varma färger i typ beige/brunt/vitt/orange, lite kulörer här och där (har t.ex. en vattenkokare och ett durkslag i rött så köket kanske får ha röda detaljer??), undvika plast och stora vita blanka grejer, mycket gröna växter, mycket belysning här och där, lättstädat (d.v.s. inte för många saker!!!!) (men det är väl ingen risk med tanke på att jag knappt äger några möbler hahaha), trä…. ja det är väl de visioner jag har. Men har ju inte varit i lägenheten ännu så vi får väl se vad som får plats och passar ¯\_(ツ)_/¯ (Obs, våldgästade lägenheten under min dock – åkte helt sonika dit och ringde på alla knappar för att få komma in i trapphuset och sedan knackade jag på första dörren som inte svarade men det gjorde andra som råkar vara lgh under min, där två förvånade barn storögt lät mig komma in och kolla runt ett par minuter hehehe).

Jaha vuxenpoängen rullar in!!!! Bara fast jobb som fattas!