Heeeeeeeej

Det är fredag idag! 😀 Nice, huh? Skolan slutade för ett tag sen så jag skall snart hoppa på bussen och vila lite hemma. Äta, fixa naglarna, fixa med fotobok, ringa lite samtal och göra lite andra saker, nödvändiga och mindre nödvändiga som är desto roligare. Ikväll blir det ner till Getskär med massa underbara people ♥ Tror vi skall grilla så skall ta med lite hamburgare och sånt. Eller nåt. Får se, men ’til then så blir det datorn, äta, vila för jag är tröööööött 🙂 Vi hade jättejobbig gympa idag också, gjorde det förbannade varvet. Jag HATAR det. Får ångest varje gång, haha. Trodde jag gjorde det för sista gången i höstas ju! Det är ju så här att i sjuan så sprigner man ett varv (ett varv är ungefär 1,1-2 km tror jag), i åttan två och i nian tre. Man skall såklart få så bra tid som möjligt och testerna görs på hösten. Men bara för att så skulle vi självklart göra det idag också, en trevlig liten överraskning, not. Jag hatar verkligen det där varvet. Fast idag sprang vi “bara” två varv, jag sprang på 12,25. Ändå helt OK tid men f** vad jag inte gillar det, haha. Jag gillar verkligen inte att springa eller träna på det sättet, fastän jag lovat mig själv att träna mer. Men det är ju mycket roligare att spela typ fotboll eller något med andra, då har man roligt och får motion utan att man tänker på det! Så sådana gympalektioner är mycket roligare 🙂

Anyways, vad skall ni hitta på denna fredag till ära? Idag är det förresten 17 dagar kvar till sommarlovet! Weheartit ♥ Jag skall som sagt vara med vänner nere vid havet (om vädret står sig). På lördag skall jag rida och sedan hem till Sophie som har tjejmiddag på kvällen. Söndag blir det nog bara att ta det lugnt. Nästa vecka blir jättehärlig, för på torsdagen skall vi ut med Athene med klassen! Athene är en stor segelbåt, en riktig skuta alltså, med flera master och kojer och hyttar och kabyssa och allt vad det heter. Det kommer bli så himla roligt, en underbar “resa” med underbara människor ♥ Tyvärr fick vi bara vara borta en natt för rektorn, men det är kul det med. Så torsdag-fredag blir det Athene. Sen på helgen så skall vi gå på Greenday på Ullevi på lördag! Måste göra en Spotify-lista med Greenday-låtar så jag kan lyssna in mig riktigt ordentligt eftersom jag inte lyssnat så värst mycket på dem. Sedan är det Hästfest på stallet på lördagen, vilket kommer bli superbra!

Veckan efter det är det ingen vanlig skola utan OS-dagar med olika tävlingar mellan klasserna måndag till onsdag, sedan är vi lediga torsdag och fredag, för då är det meningen att man skall åka på klassresa, men det har ju vi vid det laget redan gjort, så vi får ledigt då, hehe… Och måndagen efter det är det SKOLAVSLUTNING! Gött ere. Med andra ord, härlig tid framöver och endast tre riktiga skoldagar med lektioner kvar. Underbart!

Nu kommer min buss alldeles strax. Puss!

(Oh no, det ser mörkt ut på himlen. Hoppas hoppas hoppas inte det börjar regna. Keep your thumbs with me, OK?)

//ALiCE med ICE, love is our resistance…

Muse – Resistance