Aaah, känslan att sjunka ner i nytvättade sängkläder <3 En av de bästa känslorna som finns, sova i nybäddad säng. Mmmm. Har varit ganska så duktig idag, både tvättat, dammsugit, läst morgondagens kurslitteratur, gått på Zumba och promenerat till och från skolan och cyklat till och från zumban. Trots regnet. Ajjemen.

…att jag cyklat trots regnet beror dock inte på att jag är världens hurtbulle. Utan på att mitt busskort är slut nu, haha. Har fortfarande mitt fritidskort, men det börjar ju inte gälla förrän efter 16 på vardagar, så har planerat att cykla resten av tiden här i Götet och strunta i att köpa nytt Göteborgskort. Lite jobbigt bara en dag som denna när man vaknade upp till regnets smattrande mot rutorna…. Men jag vågar inte tjuvåka ifall det nu råkar vara kontrollanter så bara att bita i det sura äpplet! Insåg dock en sak idag: MÅSTE införskaffa en ordentlig (och snygg och gärna färgglad) regnkappa, gummistövlar och helst ett par regnbrallor också så jag kan cykla torrskodd till skolan. Känns omotiverat bara eftersom jag om exakt (!!) två (!!!!!!) månader åker till soliga Frankrike… 😉

Well well, kanske hittar några regnanpassade plagg i Dublin. Där finns ju både Forever 21, Primark, River Island, Top shop m.fl., yay! Saker jag skall kolla efter, och eventuellt köpa, i Dublin: regnkappa, skärp, mascara, underkläder, klackskor, bikinis och avskedspresenter till vänner. På söndag drar vi, ska bli kul!

Tja, där fick ni en liten uppdatering i alla fall. Fullt upp så har inte hunnit blogga… Hoppas ni mår bra i alla fall! Avslutar med #3happythings:

1) Kommer somna i nytvättade lakan!! <3<3 2) Bra och intressant föreläsning om maskulinitet i skolan, blir ett intressant moment det här. 3) Kollade ett till avsnitt av Orange is the new black. I looooove it. //ALiCE med ICE