Godkväll gott folk! Allt bra?

Här är läget fint. Ganska bra i alla fall. Har jobbat mycket matte idag, eller snarare lagt ner mycket tid på lite matte. Har hållit på med en enda sida hela dagen, men dessa tal är så himla jobbiga och kräver viss (extrem..) tankeverksamhet för att fatta, och sedan när man väl tror att man kanske ser ett sammanhang… så glider det iväg under ytan igen. Man har det liksom nästan. Och sen, när jag väl faktiskt har allt klart för mig, då måste jag skriva ner allting noggrant och fint i Mima-boken (jag lär mig bättre på det sättet), vilket tar sin lilla (stora) tid. Så, om jag översätter, jag har gjort ungefär en tio tal kanske idag. Och då har jag jobbat sammanlagt i kanske 3-4 timmar. Hehe. Men just det här avsnittet är lite jobbigt, får hoppas det går lättare när jag kommit över det. Nä, men nu snackar vi om något annat än matte.

Engelska? Idag fick vi tillbaka diagnoserna vi gjorde i förra veckan, vår engelskalärare ville ju se hur vi låg till och sådär. Jag hade 94 p/98 p! Glad överraskning.

Men nu ropar mamma, vi skall ut och övningsköra och hämta sis på Vallen! Blir tidig sänggång idag, är tröööött… Smell yah later betches! 😀

Picture 33
En gammal bild 🙂

//ALiCE med ICE, i’ve been away for awhile now…

Colbie Caillat – Bubbly