Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

Life of Stora Höga III

Gokväll

Kom precis hem från Stora Höga, jag hängde med Frida hem efter skolan nämligen och vi gjorde inte så mycket, kollade på gamla julkalendrar haha (y) 😉 Sen mötte jag mamma på Adenmarks, vi kollade på lite skor eftersom dom jag hittade i Gbg i onsdags kändes för små nu! Så dom skall tillbaka och jag letar alltså fortfarande… Sen bestämde jag mig för att stanna kvar i Stora Höga och gick tillbaka till Frida och vi åt pizza, det är ju ändå fredag 🙂

Sen kom Simon och ännu senare gick vi ut en stund (efter att jag fått chokladfläckar och vi kollat på ett antal youtubevideos), vi tog ett varv runt Sth…. Och sen skulle jag hem typ halv tio och nu sitter jag här!

Ett av de svåra talen på matteprovet idag var följande; Man har en kaviartub som innehåller 180 ml och varje dag trycker man ut 24 cm kaviar och efter 21 dagar är kaviaren slut. Frågan var; hur stor är öppningen?
När jag fick den frågan stod först bara allt still men efter mycket om och men tror jag att jag fattade den. Men som sagt, vi hade alldeles för lite tid och förmodligen blir det väl ett slarvfel eller två men jag hann med alla tal i alla fall.

Nå, vad skall ni ägna helgen åt då? Imorn skall vi förmodligen baka pepparkakor och vara hos fam Wessblad och på söndag skall jag jobba på Sandbergs. Då skall vi diskutera vad jag tjänar och vilka fler dagar jag skall jobba och så 🙂

Nej, nu får ha en fortsatt bra fredagskväll och bra helg!

//ALiCE med ICE, so you can kiss that girl goodbye…

Previous

HYPERVENTILERAR

Next

Saturday evening update

1 Comment

 1. imo andrews

  Hej Alice!!!!

  Idag är det lördag och det är väl härligt att vara ledig efter alla dessa prov som du berättat om .Ja visst är det konstigt att det skall bli så hetsigt mot slutet av terminen, Det var likadant när jag gick i skolan.
  Ja nu är jag 70 år plus en vecka!!!!! Det var verkligen jättekul att ni kom upp allihopa!!!!! Tack igen för allt!!!!!
  Och tänk att Ylva eller Max inte försa sig när jag pratade med dom
  tidigare i förra veckan . Jag hade ju pratat med Max på söndagen innan
  och berättat att vi skulle ut och äta på torsdagskvällen och ha gäster på lördagen. Han lovade att ringa och gratta på torsdagen !Och så står Max och Ylva utanför dörren på onsdagseftermiddagen. Helt otroligt faktiskt!!!!
  Ja det var en härlig födelsedag !!!!!!!!!!
  Hoppas du hittar några skor Alice!
  Kram Mormor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén