Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

Mon dernière soir ici à Montpellier

Igår var det dags för Les Estivals igen. Alltså vin-festivalen varje fredag (c’est La France!). Det såg ut ungefär såhär (sorry för kvallen; mobilen agerade kamera:

Sen började det regna lite. Jag skyddade sminket (det som jag för en gångs skull satt på mig, kör ju typ alltid utan smink men igår var det ju liksom sista party-fredag = smink) med en Monoprix-påse och det såg ut ungefär såhär:

Jag och min chica espagnol Paula! Här fick det duga utan plastpåse. Skyll på Sam för suddig bild.

Sen gick kvällen och vi var hemma en sväng hos Paula och sen en sväng till Milk och sen slutdestination Rockstore där vi stannade till inte allt för sent, så vi gick hem och hängde i Sams rum och berättade spökhistorier istället. Sen sov jag i typ fem timmar och så var det idag! Hade ställt alarmet på 9.15 för att komma upp och packa det sista och lämna rummet innan kl 10. Idag (lördag) är ju nämligen den dag då jag officiellt drar, men jag åker inte till Barcelona förrän imorgon. Så just nu ligger jag uppe i Andres rum i förhoppning om att hans nya roomie inte anländer förrän imorgon så att jag kan sova ostört i den tomma sängen, haha. Återstår att se hur det går men än så länge ingen ny roomie 😉

Eftersom jag inte fick vara i mitt rum idag pga städning har jag varit med Sam och Wauter hela dagen, vi kollade på film (lite schletna från igår) och sen gick vi till Wauters hotell för natten och badade i poolen där. Wauter flyger hem med Air France men hans flyg idag ställdes in så han fick boka en hotellnatt –> bokade ett hotell med pool –> smusslade in mig och Sam så vi fick lyxen att gotta oss vid en hotellpool med SOLSTOLAR. Tänka sig. Vilken lyx! Alltså, man underskattar verkligen lyxen att ligga i en solstål istället för på sand. Var så skönt <3 <3 <3 Tack Wauter <3 <3 <3

Innan jag publicerar tänkte jag bara berätta om något jag lyckades accomplisha igår; nämligen att få brännskador på huden av mat. Av M A T. Wait, what? Jag hade alltså värmt en banan + kakao i micron för att den skulle bli sådär mjuk och söt och kladdig att äta med saltade jordnötter och naturell yoghurt. Gick med den varma tallriken i handen och skulle öppna min dörr, men problemet är att min (ex-)dörr är otroligt seg och jag har ofta fått trycka in koden 4-5 gånger innan det faktiskt funkar. Så även denna gång. Och tallriken riktigt brände i handen på mig – så jag liksom slant och bananen rann över kanten och hamnade bland annat på min hand och på mitt lår och det gjorde så jäkla ont och jag kunde ju inte göra någonting för jag hade händerna fulla och kunde inte tappa tallriken för då skulle den gå sönder och jag bara kände hur huden brände och AJ AJ AJ. Satt sedan med handen i en skål med vatten och med en icke isig isklabbe (vi har ingen frys här så den var liksom bara kyl-kall) mot låret i typ tre timmar. Bytte ut med kalla vinflaskor däremellan. Och sen fick jag dessa fina brännsår, enligt orsakade av varm BANAN:

Så nu vet ni hur klantig jag kan vara också. Yay! Imorgon lämnar jag Montpellier och drar till Barcelona. Men jag kommer komma tillbaka hit, nån gång i framtiden. Och så ska jag ju sova min sista natt här också. Vi hörs imorgon! À bientôt!

(För lat för fransk översättning idag)

//ALiCE med ICE

Previous

“Ca va Alice, tu es fatigué? Tu as fait la fête hier?”

Next

Au revoir Montpellier… ¡ Holà Barcelona !

1 Comment

  1. Ylva

    Skydda brännmärkena från sol!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén