Idag var jag ju förresten stallvärd för min kära syster eftersom hon är lite halvkrasslig, och då ser man såhär go och glad ut:

Som stallvärd hjälper man barnen och deras föräldrar, fodrar hästarna, mockar, hjälper ridläraren, sopar stallet och har ansvaret för stallet och hästarna under kvällen från fyra till åtta ungefär. Stallvärd var jag varje tisdag i ungefär två-tre år (slutade för två och ett halv år sen när jag började gymnasiet), så nu när jag drog på mig stallvärdsvästen blev det allt en nostalgitripp!

Herregud, jag och Ewe gjorde en massa roliga saker under vår stallvärdstid. Tisdagar var min favoritdag i veckan dåförtiden! (Dåförtiden? Kan man säga så?) Vi körde race med skottkärran, lät hästarna flytta mellan boxarna med gångar gjorda av grepar, spelade in en video om en klubba ooooch så vidare. Härliga tider! Här kommer lite gamla hästbilder med mig och Ewe:

Maj 2010

Maj 2009

September 2009

För att inte tala om alla galna videoklipp!

När Ewe och Nattha skall pussas i stallgången, en video som av någon anledning har över 78 000 visningar… När jag kör Ewe i en skottkärra (ajja bajja) (och om jag minns rätt var det förresten bajs i botten, fast vi hade lagt påsar över but still…), eller den galna uteritten!

Synd att den där om klubban inte finns någonstans… 😉

Hoppas du läser detta Ewe! Nostalgi som sagt! <3

//ALiCE med ICE