Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

Off to Rome

Heeey people, update from the air! Ajjemen, Norwegian har tydligen den lilla finessen att man får wifi på planet. Trevligt! För övrigt också väldigt mycket trevligare att åka med ett “normalt” flygplan från Landvetter istället för Ryanair (eller något motsvarande) från Säve. Landvetter är en mycket trevligare flygplats (började till exempel min lilla tripp med en EH-cappuccino imorse!) och det är inte så jäkla diktatoriskt kring handbagaget. Inga rosa lådor man behöver stoppa ner väskan i för att kolla om den verkligen är i rätt mått och inget nedtryckande av handväska i ryggsäck för att bara få ett handbagage. Ryanair och dess billiga priser i all ära, men det här är bannemej så mycket trevligare.

Inte långt kvar till Rom nu, nice med ett nytt land på kartan! Blir bara världens speed-visit (till torsdag) men skall i alla fall hinna med Colosseum och italiensk pizza 🙂

image

//ALiCE med ICE

Previous

Lever på det här

Next

Roma day one

1 Comment

  1. Louise

    Vad kul med Rom!!! Finns så många fina platser att se där. Hoppas oxå du hinner med fontana di trevi & spanska trappan?! Mycket fint!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén