Nu ligger jag placerad på gräset vid Nösnäsbadet och njuter av sol och varma vindar. Det är fortfarande sommar hörrni! Man får passa på innan plugget drar igång.

Tänkte i alla fall bara framföra detta budskap: mer picknick åt folket!! Den här sommaren har jag verkligen picknickat järnet och det har vart så himla trevligt. Slänga ner en lätt sallad eller pastasallad eller kanske en macka och rester från gårdagen i plastlådor och fylla termosen med kaffe och sen cykla till Råön eller Nösnäsbadet, åka till Holmevattnet eller hoppklippan vid Rörberget eller Hällungen eller Hawaii. Äta med medhavda bestick placerad på en klippa eller på stranden med utsikt över vattnet. Avsluta med termoskaffe och kanske choklad. Allt smakar så mycket godare då!

Den här sommaren har jag ätit halloumisallad med Bella, fetaost- och vitlöksstekta krutonger-sallad med mamma, massa olika rester med Pierre vid Hällungen, Råön och vid Ödsmåls badplats, har käkat medhavd pastasallad och druckit en massa termoskaffe, massor av olika sallader med olika människor och med bara mig själv som sällskap, ätit choklad och frukt och ännu mer picknickmat man kan tänka sig. Mer picknick åt folket, that’s what I’m saying.

//ALiCE med ICE