Saturday evening update, shalala!

Idag var jag och mamma i Gbg igen och jag köpte…. ingenting. Haha ja jag är puckad, kan inte bestämma mig och blabla… blir så trött på mig själv som får beslutsångest över skor!

Eftersom Lovisa blev sjuk så kunde vi inte åka till Wessblad men sen sprang vi på dem i Saluhallen i alla fall, trevlans. Och sen skulle jag bjuda mamma på lunch men dom tog inte kort så mamma fick bjuda mig i alla fall, haha. Vi stannade och handlade på Maxi och jag gjorde middag – tacopaj. Väldigt mäktigt och alldeles för onyttig egentligen. Jag har gjort egen pepparkaksdeg idag också, den blev jättegod! Imorgon skall vi göra själva pepparkakorna.

Och jag har inte pluggat nånting idag heller…. illa. För jag skall ha färdigt ett engelskabeting till på måndag…. jag skall ha pluggat till hemkunskapsproven på torsdag….. sen skall jag ha skrivit färdigt hemkunskapsuppsatsen som också skall in på torsdag… plus att jag skall plugga till NO-provet på fredag…. HEJ INGET LIV KOMMANDE VECKA! (y)

Nu när jag sprungit omkring i stan ett antal gånger har jag sett att dom satt ut julskyltningen, stan blir så fin när dom gör det, men jag tycker man börjar med sånt lite väl tidigt! Jag menar, man kunde köpa pepparkakor i oktober och julbord började man annonsera i september? Jag tycker det är lagom att julen börjar den 1 december när julkalendern början, för annars håller ju julen på i typ tre månader? Lite väl tidigt tycker jag allt. Däremot kan sommarn få vara hur länge som helst, längtar redan till nästa. Tänk, då har jag gått ut nian…. ♥

Nej, nu skall jag shaka loss lite till World of mounth så jag får några fler steg. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

//ALiCE med ICE, now the world is gettin’ older, there’s a few things to be said…

P.S. Har inte lagt in några foton på sistone! Inte tagit så många heller för den delen… Får bryta den trenden med en bild på mig från oktober;
IMG_9386 pse.jpg (small)
Matilda är bakom kameran och jag har redigerat den lite i PSE.