September

Ny vecka, nya tag. Har varit på utbildning med Vi Unga i helgen, främst för att träffa kollegor och Vi Unga-aktiva. Det var kul, men det var också mycket drama. Någon spydde mitt under föreläsning (mycket effektivt sätt att tömma en föreläsningssal på två röda) (min första tanke var FUCK, hoppas det inte är vinterkräksjukan för då är det luftburet och fan, då kommer jag vara smittad) (sån tur var, var spyan självförvållad och vederbörande fick åka hem pga brytande av Vi Ungas nolltolerans mot alkohol och droger), en annan fick åka till akuten pga smärtor i nedre regionen (som senare visade sig kunna botas med alvedon), en tredje fick en panikångestattack, en fjärde glömde ta sin medicin och svimmade nästan. Mycket drama som sagt.

Hjälpte även Karin (Sebbes mamma) att flytta, hon har flyttat in i en sprillans ny skitfin lägenhet här i Majorna. Hon fick hennes favoritblomma liljor av mig som inflyttningspresent, och obligatoriskt bubbel också. Och så hann jag även med att träffa mami & papi vilket var superfint. <3 Har också träffat Sophie och Mim i helgen. Är så effektiv när det gäller att få in sociala möten, hehe. Älskar att omge mig av många människor och vänner.

Ahja. Ny vecka nya tag. Har komponerat ihop en ny version av Uti vår hage (ny titel: Ni äger oss aldrig) inklusive tre stämmor, som jag har notsatt (!), så ser fram emot att presentera det för kören ikväll. Nu skall jag iväg och hålla lektion i svenska för asylsökande. Puss

One Response to “September”

  1. Mami says:

    Mycket drama…

Leave a Reply