Update on its way! Hey, har inte haft ork att skriva sen julafton, för på juldagen blev jag (och sis och mami också för den delen) magsjuka… Great! Hade planerat utgång på juldagen med en klasskompis som bor i Stockholm men det blev inget med det. Spydde bara en gång (där försvann frukosten) tack och lov, men åt eller drack sen ingenting och gick och la mig vid sju på kvällen…

På annandagen var jag så hungrig och törstig (hade ju inte fått behålla nån mat sedan julafton) så jag drack lite vatten och åt lite yoghurt på morgonen. Ingen bra idé – spydde igen. Sen åkte vi hem från Stockholm och det är nog första gången någonsin vi åkt bil 50 mil utan att varken resa sig ur sätet, ta toapaus eller äta något. Men jag, mamma eller Olivia hade ju knappt ätit eller druckit något på över ett dygn så vi var ju varken i behov av toalett eller hade nån ork. Så fort vi kom innanför dörren igår la jag mig i soffan framför tv:n där jag stannade hela kvällen, ingen ork. Åt lite vitt bröd, ris och vätskeersättning som jag fick behålla.

Imorse kände jag mig betydligt bättre och åt djärvt en skål yoghurt med hallon och nötter. Första riktiga målet mat sedan julafton som jag fått behålla (peppar peppar), yaaay! Lite väl djärvt kanske, känner mig jätteslö och lite konstig i magen nu… Fortfarande ingen ork, och jag har egentligen massa att göra! Men ska försöka plugga lite härifrån sängen.

Ja, det var min goda fortsättning på julen det! Hur har er varit? Kram

//ALiCE med ICE