Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

snart blir vägarna osäkra..

Gomorron!

Var på körskolekurs igår, därav no update. Det var nämligen hela kvällen, kom hem vid tio-tiden. Det var dock inte så mördande tråkigt som jag hade trott så… Helt OK ändå. Så nu blir vägarna osäkra! Eller ah, skall bara fylla 16 (29/6) först då, men det är ju inte så långt kvar. Sen. Sen är det fritt fram! Haha, skall bli kul men nervöst och scary att övningsköra. Men jag har bestämt att jag skall göra det så ofta och mycket som jag får chans för jag vill ta körkortet samma dag jag fyller 18.

Nu måste jag sticka, skolan börjar om en halvtimme. Hörs (förmodligen inte, skall ju till stallet!) ikväll!

//ALiCE med ICE, tralala

Previous

…hej

Next

Old pics ♥

1 Comment

  1. Louise

    Hej Alice! Förstår verkligen att du är på hugget med att skaffa körkort, speciellt när man bor som ni gör. Det är skillnad mot kidsen i storstäderna. Men körkort är verkligen en frihetskänsla och bra att ha till mycket, jobb m.m. Ska du övningsköra med mamma eller pappa? De är ju något olika i sitt sätt, om du hajar vad jag menar?
    Vi mår bra. Grått och trist i dag. Har börjat ge Victor smakportioner. Går inte nåt vidare. Han ser ut som en en lapande katt när han får något i munnen. Har inte förstått vad man gör med maten i munnen, det mesta kommer ut. Vi kämpar vidare. Ha en bra dag, Kram Lollo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén