Något av det bästa som finns tycker jag är att träffa nya människor som man funkar ihop med. Människor som man har ett flow i samtalet med redan från början, och som man delar en del intressen, likheter och värderingar med, samtidigt som man är olika och kan tillföra helt ny input i varandras liv. Sedan jag började universitetet har jag träffat massor av nya, spännande, roliga, underbara människor och jag tycker det är så fantastiskt kul. Har en helt underbar klass där massa härliga människor går, och som jag funkar skitbra ihop med.

Sedan har jag även träffat flera nya och härliga människor utanför skolan, som i lördags då jag körde på ett wild card och hängde på en bekant sedan gymnasiet och hans vänner som jag inte alls kände på dubstepkväll på Röda Sten, vilket var skitkul, och jag fick träffa massa nytt härligt folk. Eller som Lina, min framtida roomie, som jag typ klickade direkt med. (Ja, jag har förresten hittat boende i stan, flyttar in efter jul!). Helt underbar människa. Eller Josefine som jag träffade en utekväll och spenderade hela kvällen med att prata om allt möjligt med henne istället för att dansa, bara för att vi klickade så himlans bra. Och på onsdag skall jag ta en fika med en tjej som går tredje året i mitt program, vi skall prata om studier i Frankrike eftersom hon varit iväg. Och i helgen skall jag på aktiekurs med Sophie, och kommer träffa massa nya människor även där. Så kul! Och så himla inspirerande!

Idag börjar en ny kurs. Om mindre än två månader flyttar jag till stan. Håller för fullt på att kolla upp studier i Franrike i sommar och nästa höst. Träffar massa nya människor jag trivs med. Jag är tillfreds med livet just nu! 🙂

//ALiCE med ICE