Julfest

Igår vart det julfest på stallet! Himla mysigt. Vi i Ungdomssektionen sålde hembakat julgodis. Jag och Isabell testade om det gick att åka pulka efter Shejk (en häst) i manegen, men det gick sådär. Så det fick bli en snabb ändring till skidor i programmet och Alice fick ställa sig på skidorna igen för första gången sen, ja vad blir det, tre år kanske. Hon var nämligen med och tolkade efter Shejk på en julfest för några år sen så hon fick va med nu. Vi hade dock inte övat någonting innan men det gick bra. Shejk som är stallets äldsta häst och som är 27 år tror jag var sjukt taggad och jättepigg.

Voltigen gick sådär. Gjorde mina övningar alldeles för fort. I Galoppen var Rovers väldigt pigg och eftersom att jag är nummer tre i galoppen så hade han inte lugnat ner sig än. Jaja.

 

Idag var det ännu en onödig dag i skolan. Vi hade en vettig lektion och det var SO. På matten hade vi bara en genomgång på ett prov som jag ändå hade alla rätt på och på Franskan så gjorde vi julkort. Idrotten var inställd så vi flyttade engelskan så vi kunde sluta halv 1. På engelskan (som för övrigt var en kvart lång lektion) så sjöng vi julsånger. Skolan i ett nötskal </3

 

Det här inlägget postades i Stallet, Vardag, Voltige. Bokmärk permalänken.

2 svar på Julfest

  1. ALiCE med ICE skriver:

    Haha olivia välkommen till gymnasievardagen! 😉

  2. Louise skriver:

    Skolan var precis lika onödig på det sättet du beskriver på min tid, å det börjar ju bli ett antal år!
    Konstigt att det inte kan bli bättre?!
    Stor julkram från moster Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *