Jul+nyår

Julen har varit väldigt trevlig! Firades uppe i hufvudstaden. Vi var där i flera dagar och jag och mamma testade på bikram-yoga för första gången! 40 grader varmt och 1,5h yoga i det. Sjukt jobbigt, och första gången höll jag på att tuppa av. Hade inte ätit mycket frukost och kände verkligen att allt svartna och gunga så fick sätta mig ner en stund. Andra gången åt jag, men blev å andra sidan rätt illamående och mådde inte heller bra. Inget för mig alltså! Jag, pappa och Alice såg också Hobbit del 2 på bio. Bättre än första, men tycker fortfarande att dom drar ut på alla action-scener för mycket. Speciellt i slutet när dom kommit fram till berget då, man undrar ju vad som ska finnas kvar i nästa film, eftersom att boken i princip slutar där… Får ta och läsa om boken och se om jag missat 400 gömda sidor.
På tal om böcker har jag precis börjar på ”A Storm of Swords”, tredje delen i ”A Song of Ice and Fire” (Alltså Game of Thrones). Ännu en 1000 sidor lång tegelsten med minimal text på engelska! Härligt det, men denna gång så blir det nytt också, för efter halva boken kommer jag till där tredje tv-säsongen slutar… Spännande!

Fick för övrigt många fina paket, bland annat denna underbart fina kalendern av min syster! Önskade mig en kalender i julklapp, och så har hon då gjort (Ja, gjort på datorn alltså) denna fina kalendern till mig! Räcker i hela två år, och varje uppslag har en fin bild med citat, eller annat från olika böcker filmer och sådant som jag tycker om! Blev väldigt glad över denna!

 

kalenderHGkalenderGOTkalenderLOTRkalender

Ovan citat från Hunger games, Game of Thrones och Sagan om ringen.

På juldagen blev dock jag, mamma och Alice magsjuka. För mig och mamma är det nästan bra vid det här laget, men Alice stackarn spydde senast några timmar sen. Då har det ändå gått 3 dagar sen ”det började” så att säga.

Och imorrn ska vi till Serbien av alla ställen, Belgrad närmare bestämt. Vi är där några nätter och över nyår då. Vi ska be Jacob mata och klappa lill-katten, som för övrigt mår prima och växer så det knakar. Han blev knipsad några veckor sen men är fortfarande på helvarv.

misse3misse2misse1nyårsnaglar

La också in en bild på nyårsnaglarna som jag slängde ihop för en stund sen. Enkelt men fint!

Cheers!

 

Det här inlägget postades i Film, Katter, Litteratur, Naglar, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.