Voltige

Hade voltige igår, massa kul var det 🙂 Bästa träningen på länge och Rovers, hästen vi tränar med hade en riktigt bra galopp. Jag har märkt att jag har blivigt grymt mycket vigare men det går så segt, jag stretchar/har yoga varje dag (förutom tisdagar och fredagar) men det känns som det inte blir någon skillnad. Men man resultaten är väl långsiktiga.

Idag och igår har jag och pappa dessutom skruvat upp massa hyllor. Billiga fyrkantiga hyllor som man sätter upp på väggen. Igår fick vi upp alla tre utan några som helst problem. Idag åkte vi och köpte tre till för dom var så snygga och praktiska. Det var bannemej inte lika lätt idag. Själva metallgrejen där man satte fast skruven gick sönder och en skruv var sne och hyllorna blev på något mystiskt sätt snea. Efter cirka 1,5 timma hade vi fått upp allt i alla fall och snyggt är det!

Om någon undrar vad jag önskar mig så: Minst 1 (helst 2) nya hål i öronen.
Platåsneakers ( http://www.jfr.se/sv/artiklar/skor/jfr-flatform-vit.html ) ( http://www.maxstarstore.com/best-sellers/maxstar-c50-7-holes-zipper-platform-sneakers-white )      strl 39 alt Amerikansk damstorlek 8,5. Sen har jag inte kommit på så mycket mer.

Det här inlägget postades i Vardag, Voltige. Bokmärk permalänken.

2 svar på Voltige

  1. nathalie skriver:

    HEJ DÄR =)
    Har du några bra julklapps tips ?:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *