Shopping och Game of Thrones.

Först och främst har jag kommit hem från Irland. Jag och ma famille har varit i Irland Söndag-Torsdag men tänkte ta det i detalj i ett eget inlägg.

Kan iaf visa upp vad som shoppades. Jag och Alice gick loss på Primark och Bershka och Forever 21. Massa fynd till bra priser! Har länge velat köpa hängslebyxor och hittade dessa som är to die for. Nu saknas bara sommaren så kan jag skutta runt i dom varje dag. Fyndade även två st toppar, samt två baslinnen och lite annat smått och gått.

shoppingIRLAND

 

Game of Thrones update:
Innan vi åkte upptäckte jag att jag bara hade 100 sidor kvar av sista Game of Thrones boken. Har alltså fått ransonera läsandet under resan så att jag inte läser ut allt första dagen. Men nu har jag då läst ut den. A Dance with Dragons är den femte delen i serien och det ska komma två böcker till. Efter att ha läst cirka 5000 sidor GOT kan man minst sagt säga att jag har utvecklat mitt Engelska ordförråd ännu mer (har läst alla på Engelska). Det är dock väääldigt mycket personer, platser, djur, historia, allmän fakta som man måste hålla reda på. Längst bak finns det nästan 50 sidor med släktträd, och längst fram 5 sidor med kartor. Minst sagt mycket att hålla reda på, och svårt att hålla isär dom olika böckerna och hålla koll på vad som händer när, och hur och varför. Men nu taggar vi säsong 4 av tv-serien som redan har släppt två avsnitt. Cheers

Det här inlägget postades i Litteratur, Resor, Shopping, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.