The Maze Runner

Tittade på premiären idag av The Maze Runner med Frida 🙂
Både jag och Frida har läst boken innan och var riktigt taggade på att se filmen, dels för att boken var bra och dels för att en viss Dylan O’Brien har huvudrollen. Han råkar vara med i en favvoserie.
Filmen har en mörk dystopisk ton, och är påkostad på miljöer och effekter. Det är relativt okända skådisar, alla väldigt unga men duktiga. Filmen handlar kort sagt om ett gäng pojkar som får minnet raderat och hamnar i en gigantisk labyrint en efter en. Filmen kretsar kring Thomas, hur han kommer dit och hur saker och ting börjar ändra sig efter hans anskomst.

Dom har dock ändrat en hel del mellan bok och film, en del grejer till det bättre, men en del grejer tycker jag är bättre i boken. Både bok och film kan vara väldigt svåra att förstå och man kliver ut med en del frågor och funderingar. Men det finns fyra böcker och blir filmen en framgång så fortsätter dom med nästa bok.

Har svårt att bestämma mig för ett betyg, ligger mellan 3 och 4 (av 5), så 3,5 får det bli! 🙂

IMG_4948-0.JPG

IMG_4946.PNG

IMG_4947.PNG

Det här inlägget postades i Film och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på The Maze Runner

  1. Ylva skriver:

    Antagligen ingen bio för mug

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *