Road trip dag 8+9 – Kroatien, Dubrovnik

Dag nummer 8 rullade vi vidare mot Dubrovnik. På vägen så åkte vi dock genom en liten kustremsa som tillhör Bosnien & Hercegovina. Där stannade vi och badade, samtidigt osm vi höll ett öga på bilen som stod parkerad intill, eftersom att vi inte hade några Bosniska pengar att betala parkeringsbiljett.

När vi kommit fram till Dubrovnik tog vi oss ett dopp i havet och promenerade i Old Town. Dubrovnik är en av inspelningsorterna av Game of Thrones – vi är praktiskt taget i King’s Landing just nu. Hur coolt?

P1050235P1050215P1050205

 

Dag numero 9 var vi nere vid havet och badade hela dagen. Vädret är ju helt fantastiskt, sol och värme varje dag. På kvällen åkte vi med Zip Line upp till ett berg med utsikt över hela Dubrovnik. Efter det ännu mer promenad i Old town.P1050259OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA          OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA          OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Resor, Roadtrip 2015. Bokmärk permalänken.

1 svar på Road trip dag 8+9 – Kroatien, Dubrovnik

 1. Imo Andrews skriver:

  Vilken härlig resa ni har gjort!!!!! Mycket inspirerande !!!!!!
  Och så fina bilder!!!!!!!
  Great!!!!!!!
  Många kramar
  Imo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.