Road trip dag 16+17 – Montenegro, Risan

Dag 16, dvs den 13 juli blev en slappardag för oss. Vi vaknade riktigt sent, låg på stranden, åt lunch klockan halv 5 och middag klockan 11. En katt som nyligen fått kattungar har flyttat in på vår balkong. Mycket kelig och matglad. Vi har matat henne snällt och hoppas att hon pallrar sig iväg till sina kattungar och ger dom mat, dom är väldigt små och skrangliga.

Idag, alltså dag 17 så vart det ett mer pressat schema. upp ”tidigt” för att åka till Europas största canyon, zip-line över den och sedan till The Black Lake, en sjö 1400 meter över havet omgivet av önnu högre berg. Temperaturen sjönk avsevärt till lägst 18 grader, men vegetationen blev desto grönare och mer likt Sverige. Många timmar i bilen men mycket vacker natur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAzipline – film från ziplinenOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Resor, Roadtrip 2015. Bokmärk permalänken.

1 svar på Road trip dag 16+17 – Montenegro, Risan

 1. Imo Andrews skriver:

  Jättekul att följa er resa!!!!!L
  Lots of love
  Thomas o Erik hälsar !!
  Kram
  Imo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *