Jag ska få be om ett tillägg på rubriken i inlägg nummer åtta. (8). (Åh, nej nu börjar jag med mina paranteser igen! SUCK!)

I alla fall, med mellanrum , för det stavar jag det med nu! Mellanrum, ordet mellanrum, alltså…? (Ja, nu stavar jag mellanrum utan mellanrum mellan mellan och rum!) (Det var rätt knepigt att läsa, va? Och att ha två paranteser efter varandra, får man det…? Kort sagt: Jag stavar mellanrum som jag stavade det nyss!!!)

Okej, okej, Alice, kom till saken! Sånt här mellanrums-och-parantes-snack är inget kul att läsa!

Rubriken i åttonde inlägget är: 8 Stå-på-händersjukan, Paratesälskare och P.S-galning!
så att du vet, eftersom ämnena är dessa. Nu måste jag dra mig… Och krypa tilll kojs… Ojski, Bojski!

Men jag ska bara säga att Simon var hos mig idag, och nu måste jag sätta in en parantes till, (och hans syrra, var också här, kompis till MIN syrra) och vi körde pantgömme, det var superskoj! Jag pantade röset gick vi in och spelade kort, “Hej knekt” och jag vann två gånger, syrran en. Sedan körde vi “Burr” och “Bass Puffe”, men det var för svårt för småsyrrorna. Sedan körde vi “Månen är rund” och det tog ett tag innan dom fattade det!!!! Alla dessa lekar ska jag berätta om i ett annat inlägg, kanske imorn, för dom är superskojiga! + Att jag ska berätta om tändsticksasken. Men nu MÅSTE jag gå. Fast jag ska stå på händer mot badrumsdörren innan jag dushar. Hejdå
//ALice, Yatzy_Yahoo