Hej, sitter här uppkrupen i soffan efter en lång, varm dusch, med en skål turkisk yoghurt, müsli, russin, lite kakao och en klick jordnötsmör i näven. Mmm, supergott kvällsmål! Har gått och suktat efter jordnötssmör jättelänge nu, för det verkar figurera i typ varenda recept jag hittar på alla hälso-, fitness-, mat- och träningsbloggar jag läser, och igår gjorde jag äntligen slag i saken och köpte mig en burk. 93 % jordnötter och inga onödiga tillsatser, men Sophie hade tydligen en ännu bättre med 99 % nötter så den skall jag köpa nästa gång (om den inte är suuuperdyr då).

Idag skrev vi engelskaprovet om USA, och jag tror det gick ganska bra. Skönt att ha det ur världen! Nu har jag bara en inlämning kvar… Och en engelskabok att läsa också, Black girl, white girl av Joyce Carol Oates… Någon som läst den? Vet inte om jag orkar läsa den, haha, Johanna sa att den var seg… Men förutom det i alla fall, så är allt i skolväg i princip klart, såvida vi inte får något nu på slutet. SKÖNT.

Slutade skolan vid fyra, sen stack jag hem och käkade lite snabbt och sen åkte jag ut till de fina banorna på  Hälle Ranch och red med Anna. Ååååh, så himla roligt. Alltså fattar ni hur fort vi galopperar eller!? Närmare 45-50 km/h när det går som fortast skulle jag tro. Det går så jäääääääääääkla fort och det är så OTROLIGT roligt och vilken adrenalinkick! ÄLSKAR att galoppera fort fort fort på oändliga banor som på Hälle Ranch, branta galoppbackar eller på en grön sommaräng. Hästar är bannemej livet alltså, haha. Här kommer två bilder (och jag håller faktiskt precis på att sakta in på första bilden, just so you know. På andra bilden har ni Anna och Lady i full fart!)

//ALiCE med ICE