Banan- och kokospannkaka

Det ultimata mellanmålet/lunchen: bananpannkaka. Naturligt glutenfri, sockerfri, snabb och lätt att laga med minimal ansträngning. Banan och ägg – that’s it. För en lite godare version, check this out!

Ingredienser
1 banan
1 ägg
1 tsk kokosmjöl (kan uteslutas)
1-3 msk kokos (beroende på hur mycket kokossmak man vill ha, kan uteslutas!)
1 msk mjölk/grädde (kan uteslutas)
Lite salt (kan uteslutas)

How to: knäck ett ägg i en skål, mosa tillsammans med en banan till en gul smet. Tillsätt eventuella övriga ingredienser. Stek som en pannkaka i rikligt med smör, ca 5-10 min på varje sida på låg till medelhög värme. Försiktigt vid vändningen, ta gärna hjälp av en tallrik! Servera direkt med till exempel turkisk yoghurt, kanel och linfrön ♥

image

image

//ALiCE med ICE

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to “Banan- och kokospannkaka”

Leave a Reply