Ibland har man flyt. Vi slutade datorkunskapen (eller säger man datakunskapen?) över en timme tidigare och jag hann precis med halv tre-bussen. Jag ställde mig vid busshållplatsen i samma stund som bussen svängde in. Ibland har man flyt som sagt. Nu slapp jag vänta till halv fem-bussen och är hemma två timmar tidigare, gööööööööööööttt.

Vi hade två nya ämnen idag; naturkunskap och dator(data?)kunskap. Det skall faktiskt bli lite kul att börja med helt nya ämnen, båda är 50 poängs-kurser så det är därför vi inte börjar med dem förrän nu. Vissa ettor har till exempel redan gjort färdigt de kurserna. Datorläraren verkar skitbra och naturkunskapsläraren verkar också ganska bra. När vi fick frågan om vad vi hade för förväntningar på datorkunskapskursen frågade några om vår lärare inte kunde visa oss hur man hackade facebook-konton, och visst sa han, det var skitenkelt. Skön snubbe!

Meeeeeeen nu måste jag verkligen sätta igång med geografin, har ju som sagt ett stort prov imorgon och jag kan typ en bråkdel av allt vi skall kunna. Har slösat bort tiden lite. Braaaa, Alice, braaa. Men nu kör vi.

Det är ju så hiiiimla roligt att leka med webcamen. Så dagens webcam-bilder, here we go!

Dans le francais. Moi et Elina et Henny.

Jag och Shkelle och Linus (men han kom inte med på bild) satt i biblioteket på håltimman. Och jag lovar, jag undersökte bara webcamens funtkioner en liiiiten stund.

Dans le dator(data?)kunskap. Söta pojkar Hellohf och Christian i bakgrunden! 🙂

//ALiCE med ICE, I’ll come back, when you call me, no need to say goodbye…

Regina Spektor – The call