Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

Glasögon & tandställning???

Peeps, den riktiga nörd-Alice skall nu äntligen få träda fram!!! Hade appointment med tandläkaren idag, angående mina små tänder. Har varit på regelbunden tandställningskontroll ett par gånger nu genom åren, men först nu är dom till räckligt sneda! Tjoho typ! Eller? Ahja, nu står mina tänder ut tillräckligt mycket på övre raden och är tillräckligt sneda på undre för att jag skall få tandställning. 18-24 månader av braceface, aaasnoggrann munhygien, ont i tänderna varannan månad när de spänner…. Värt det? Ah, jag tror bannemej det. Jag får ju fortfarande gratis också pga bor i Sveriges bästa stad där det är gratis tandvård upp till 24. Så trots att alla andra fellow tandställningsbärare är typ fem år yngre än jag, tror jag att jag skall ta chansen att få ett finare leende. Frågan är om det är värt att betala 3000 extra och få vita pluppar, så det syns mindre? Detta tog många bara på översta raden, eftersom det ändå inte syns på understa, där de har silvriga, tar man på båda blir det 6000. Får överlägga med mami och papi alltså.

Sen passade jag på att gå till optikern också, för igår så provade jag en tjej i klassens glasögon och ba’ woaaaaaaaaaaow va bra en ser!!! Alla andra glasögon jag testat har jag sett sjukt suddigt i, men hennes öppnade sig typ en helt ny värd. Hon var närsynt och guess what, undersökningen idag visade att jag också var det. Har tydligen gått runt och sett knappt 40 % med mitt vänstra öga, och knappt 80 % med högra. Så mitt vänsteröga ser jag skitdåligt på långt håll med! På tiden jag gjorde den där undersökningen, alltså. Så nu skall jag skaffa glasögon att ha på föreläsningar, när jag kör bil och andra tillställningar där en behöver se på långt håll! Men hörrni, behöver hjälp med vilka jag skall välja. Har dessa tre bågar hemma nu:

image

image

image

Först gillade jag nummer tre bäst. De är guldiga pilot-bågar, lite retro men ändå coola. Men sen la jag upp på min Snapchat-story alla tre och bad folk rösta, och än så länge leder nummer ett med tio stycken röster. Nummer två har fyra röster och nummer tre har åtta röster. Så då började jag tycka de svarta bågarna var coolast. Som Simon sa: nummer ett är sexiga, nummer två stiliga och nummer tre snygga. Vad tycker ni?? MVH Nörden to be

//ALiCE med ICE

Previous

Promme, lyxfrulle och krockvittnen

Next

Bostadsmarknaden i Göteborg

1 Comment

  1. Moster

    Jag röstar på glasögon nummer 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén