Hej hopp!

Idag är det fredag! Japp, jag hann trots allt skriva. Ja, det ligger nämligen till så här, att jag slutade 11.40 idag (sköööönt!) och min buss kommer inte förrän 12.50. Jobbigt va? Så nu sitter jag här i klassrummet och är inne på datorn i stället.

Jo, igår strulade det ju till sig med inläggen, hela tre stycken blev det! Det var bara för att jag skrev det första, men det tog jääääääättelååååååång tid att posta inlägget, så jag tryckte “bakåt” istället. Och så var all text borta och jag fick skriva det en gång till. Men det tog jäääättelååååååång tid IGEN, så jag kopierade testen och tyckte “bakåt” igen. Jag klistrade in testen, men icke. Fick skriva om allt IGEN! Ja, ni fattar ju. Men alla tre postades tydligen, så ja… Jag tog inte bort dem. Det gör ju inget om man kan läsa tre inlägg om en dag, eller hur?

Idag är det disco på kvällen! Hoppas vi får in mycket pengar
Jag ska ta med whiteboard-tavla, pennor, skivor, mikrofon, trafikljus som blinkar och lite smått och gott. Det var ju inför discot vi bakade chokladcrispen igår. Aja. Nu ska vi jobba lite med sidan! See yah!

/ALiCE med ICE, den förväntansfulla!