Tjooooooooo
Hey gott folk =) Är i skolan just nu och Jeanette sitter bredvid mig och flummar lite. Erik, Wille, Lowe å André spelar typ WOW eller CS (nåt koko dataspel), Fanny går ut genom klassrumsdörren och Anette (vår lärare) kollar efter matteböcker.
Okej Wille tog ut en insekt ur mitt hår precis. Om ni undrar. Han spelade inte data. Han tittar på när jag skriver.
Och Jeanette spottade på mig xD
Och flummar lite till.
Yesyes, är ju i skolan just nu. Och Joel grejar med sin I-pod som vanligt. Mehe. Wille kommer å går x) Lull, typ analyserar vad varje person i detta rum eller vad!? xD
Owkej nu ska vi berätta lite om vad som hänt idag =D Jag har då köpt min moppe då 🙂 Så igår körde jag hela eftermiddagen. I alla fall. Jag är lite moppesjuk just nu. Så jag har målat av moppar. Simons moppe målade jag (han jag köpte min moppe av) och Sebbes moppe också. =) Det blev fint^^ Dom fick bilderna. Just nu tror jag att vi har rast. Har faktiskt ingen aning xD Sen ska vi ha knytkalas på franska, gött mos sötnos! =D Jag har bakat en kaka, och Åsa ska köpa lite fransk mat och så.
Nu står Wille och Erik bredvid och typ kommenterar vad jag skriver. Erik håller en penna i handen och André mjauade som en katt nyss. Weird………………………….
Men nu ska jag sluta analysera vad alla i min klass gör hehe x) Ska snart till franskan å ha knytkalas n___n (förklaring: en leende gubbe, N:en är ögonen, understreck munnen för er som inte fattar det xD)
Tjotjo!
//ALiCE med ICE, den analyserande

COMMENT_HEADER: Posted by lussebulle80@hotmail.com Thu, May 29, 2008 20:44
COMMENT: Nice moppe! Men kör du verkligen lagligt med den undrar moster Louise å Laban??? Laban är redan avis!!!

COMMENT_HEADER: Posted by Linn Thu, May 29, 2008 13:14
COMMENT: Hallå Alice! jag vet inte vad vi gör, jag vet inte om jag har jobb då…vet mer efter den 9e 🙂 Men jag ska höra med Sanna, kan ju be henne ringa dig!:D