Vi käkade “continental breakfast” på vårt lilla B & B och sen hoppade vi in i bilen igen för att åka den ca tre timmar långa bilturen till Cliffs of Moher. Väl framme vid Cliffs of Moher, som är klippor som höjer sig 200 m rakt upp ur havet längs ca 8 km av kusten, var synen breathtaking. Vi promenerade längs kanten med en fantastisk utsikt. Och vi hade så fint väder och det var riktigt varmt! Och svindlande högt.

image

image

image

På vägen från Cliffs of Moher till Athlone där vi övernattar (lite närmre Dublin airport) stannade vi vid Poulnabrone Dolmen, som är en portalgrav från 2 500-2 000 år f.Kr. Superhäftig! Men det häftigaste var nog vägen dit, haha. Så smala att möten vore omöjligt, ändå med 80 eller 100 km/h-skyltar. Och vilka underbara landskap! Irland är verkligen vackert.

image

 

Nu är vi som sagt i Athlone, så har vi inte lika långt att åka imorgon när vi skall till flygplatsen, det tar bara lite mer än en timme härifrån till Dublin Airport. Vi lyckades hamna i en hel lägenhet, så vi har kök och egna rum för €110 för hela familjen inklusive frukost! Trevligt trevligt. Just nu sitter vi här och dricker vin och surfar, och strax skall vi gå till en italiensk restaurang ganska nära. Skall bli trevligt att äta på restaurang i kontrast till gårdagens middag som visserligen hade sin charm men det var ju lite primitivt 😉

//ALiCE med ICE