Lägenheten

Jag tänkte att ni Stockholmssläktingar och andra som inte sett lägenheten ville se den… Om inte annat så vill jag gärna visa den 😉

Såhär ser det ut när man kommer in! Spegeln har vi tänkt sätta upp för länge sen, men vi har inte kommit oss för så den har fått stå lutad mot väggen sen vi skaffade den, haha. Den lilla hurtsen är ett tillskott sedan jag flyttade in “på riktigt” för ca tre veckor sedan, jag tyckte det var bättre att ha mössor, vantar mm i lådor än på hatthyllan för det ser så tråkigt ut.

image

Sen om man svänger höger från hallen så ser det ut såhär! Solen lyser in så mycket så det blev motljus på fotot så det blev så mörkt men det får vi stå ut med! Garderoberna till höger stod förut inne i garderobsrummet där vi har sängen, men den förra ägaren flyttade ut garderoberna och vi tyckte de stod bra där i hallen så de får stå kvar!

image

Såhär ser det ut i badrummet! Det är faktiskt ett väldigt stort badrum för att vara en etta 🙂

image

Orkidén tog jag hit igår. Den är i plast, och eftersom badrummet inte har några fönster och jag ville ha blommor därinne så passar det asbra! Dessutom är jag skitdålig på att sköta blommor så… 😉 Planen är att den skall stå på något litet bord eller så men så länge får den stå på golvet, hehe.

image

Här inne sover vi! Det här är då egentligen inget rum, utan en garderob. De vita garderoberna stod här inne förut, men förra ägaren flyttade som sagt ut dem. Så det enda som får plats här inne är egentligen sängen!

image

Såhär ser hela lägenheten ut! Igår köpte vi ju nytt bord och stolar också, och det blev ju skitbra som ni ser! 🙂

image

Köket! Och en massa disk på tork sedan igår…

image

Byrån är ett nytt inslag sedan min inflyttning. Jag måste ju ha mina kläder någonstans! Men den passar jättebra här och det ser jättefint ut! Och Lollo – ser du orkidéns “kruka”? Mamma kom med orkidén till mig igår (en riktig den här gången) för hon hade fått den av Carina på Hartills eftersom den ändå var utblommad, så hon tänkte hon skulle ge den till mig. Bara det att vi inte har några krukor här. Men man tager var man haver, och min stora fina tekopp jag fick av Lollo i julas passade jättebra, haha!

image

TV-hörnan. På väggen hänger påfågel-plymen som jag köpte i Indien!

image

Soffan och Pierres datorhörna. Dock är datorn i Ucklum just nu, för Pierre har varit och lanat men you get the point! USA-flaggan är en gammal med bara 48 stjärnor som jag tycker jättemycket om, jag har fått den av Thomas som fick den av Kelly.

image

Det var väl allt!

//ALiCE med ICE

Tags: , , , , , , , ,

5 Responses to “Lägenheten”

 1. Ylva says:

  Tjusigt!

 2. Louise says:

  Superkul att få se er lägenhet!! Jättefin!!! Ska bli roligt att få se den på riktigt i juni.

  Natti, natti.

 3. belinda says:

  Snyyyyyyyggt! 🙂

 4. belinda says:

  Snyyyyyyyggt! 🙂 Ses snart!

 5. belinda says:

  Blev de visst två kommentarer, men men 😉

Leave a Reply