Usch, idag var det inte roligt att vara brevbärare vill jag lova. Det har regnat konstant HELA dagen, och därtill blåst ganska rejält. På första delen av min tur som jag gått både igår och idag och som jag också skall gå imorgon, så är det trapphus, så då kan jag inte ha regnbyxor för det blir alldeles för varmt det vill säga man blir blöt. Andra delen är det fastighetsboxar (ni vet såna boxar som står i entréerna, såååå mycket enklare för brevbäraren att lägga i alla brev på ett ställe utan att behöva gå upp för alla trappor), så då kan jag ha regnbyxor på mig eftersom jag inte springer i trappor. Således lite torrare. Fast det är fortfarande ganska blött och eländigt när det regnar och blåser och man cyklar runt och delar ut brev. Förlåt alla på Solarvsplan, Värslevägen och Askåkersplan som fick blöta brev idag!!

Med det sagt, så är det är ändå ett ganska roligt distrikt, och av alla postkontor jag hittills varit på (börjar tappa räkningen, men Stenungsund, Frölunda, Sävedalen, Majorna och Askim) så är nog Askim ett av de trevligaste. Jättego och hjälpsam personal och som sagt, ett trevligt distrikt blev jag tilldelat också, inte allt för svårt/jobbigt med halva delen tvåvåningshus med trappor och halva delen fastighetsboxar. Yeah!

Annars då? How’s life going with you guys? Alltså, jag kommer vara helt slut efter denna vecka. I måndags och tisdags jobbade jag ju fyra respektive sex timmar på Posten Stenungsund, och igår, idag och imorgon 7-16 på Posten i Askim. På söndag blir det julkortssortering i Stenungsund igen. Maaaassa jobb och omänskligt tidiga morgnar i rad som jag inte är van vid! Förstår inte hur folk orkar jobba heltid och dessutom ha ett liv, haha. Jag är helt slut efter en arbetsdag och vill bara lägga mig och sova.

//ALiCE med ICE