Heeeey =D
Finfint väder idag igen, och vi ska hämta moppen idag! Yesyes, det blev moppe då, ingen elcykel. Moppen får jag för 2000 kr. Dessutom får jag hjälm med, plus moppelås. Så det är bra pris 🙂
Igår var det teori på ridningen, men jag skippade det x) Teori är rätt tråkigt-.-‘
Om ni undrar varför vissa ord kanske sitter ihopså är det för att mellanslagsknappen på den här datorn ärväldigt dålig. Den lyssnar inte,måste trycka jättehårt, så ni vet…x)
Sen så händer väl inteså mycket mer…… Det är väldigt slappt och skönt i skolan, matteprovet (det sista för teminen) slipper vi till exempel, denna lektion (då vi egentligen har praktisk matte)får vi sitta i datasalen och göra vad vi vill med datorerna. Till och med spela World of warcraft, vara inne på bilddagboken, eller blogga som jag gör =)
Vi ser på en film på NO-lektionerna, och på franskalektionen imorrn ska vi ha knytkalas. Jag ska baka en kaka/tårta eller nåt att ta med. Mycket skönt med andra ord =) SIsta SO-lektionen på fredag, och tja…. Sen är det OS-dagar nästa vecka, sen, nästa vecka igen… ÄR DET SKOLAVSLUTNING!!!!!!!!!
Skolavslutning!!!=D
Så himla gött alltså 🙂 Har längtat en hel del till sommarlovet, och nu är det snart här. Hoppas bara attvädret håller i sig när väl sommarlovet kommer…. =)
Gött mos, sötnos!
//ALiCE med ICE,den nöjda med livet