Hej hej, och godmorgon! Det är ju trots allt morgon fortfarande kom jag på. Fast jag vaknade för ungefär två timmar sedan, och på de två timmarna har jag hunnit med att kolla facebook, Instagram och Bloglovin’ (himla smidigt det här med smartphones alltså, ligga kvar i sängen medan man får veta allt om världen bara genom att gå in på facebook – dagens väder, vem som vann någon fotbollsmatch, vilka som fyller år, vad någon åt till frukost och hur mycket någon annan tränade. Awesome.), lagat vegetatisk tacos inför ikväll (ja alltså, till mig då, till Pierre köpte jag köttfärs när jag handlade, men till mig provar jag en vegetatisk variant med svarta böner och gröna linser, skall bli mycket spännande att testa sen ikväll!), käkat frukost (havregrynsgröt med banan, kanel och kall mjölk för er som är intresserade), gjort kaffe, snart druckit upp kaffet, och nu pluggar jag franska. Eller inte precis just NU eftersom jag bloggar (behövde en paus, har precis lärt mig 90 glosor så det var jag värd tyckte jag.) men nyss pluggade jag i alla fall. Hade mycket hellre tagit en morgonpromenad eller sett på ett avsnitt av någon bra serie medan jag käkade frukost, men det gäller att ta vara på sovmorgonen för provet är på fredag, och jag har så himla mycket på G nu så kommer inte ha så himla mycket tid att plugga! Men åh, vad glad jag är, för det är massa roligt på gång!

Idag skall jag till exempel skriva på ett kontrakt för företaget Min Läxhjälp. Var nämligen på arbetsintervju igår, och jag skall få prova på att vara läxhjälp. Och det känns verkligen jättekul! Min Läxhjälp är alltså ett företag som får beställningar fårn barn och ungdomar som behöver läxhjälp, och sedan anlitar en lämplig person till den här beställningen. I detta fallet är det en flicka i åttan som behöver hjälp med matte, så det är där jag kommer in i bilden. Det känns lite nervöst, men verkligen jättejätteroligt. Jag hoppas det kommer gå bra så jag får fortsätta!

Annars fick jag mina kokböcker igår, och det blev hur fina som helst! En liten ytte-pytte detalj bara: allt hade förskjutits en sida, så fel bild är till fel recept. Väldigt surt faktiskt. Ringde och klagade, men de kunde inte göra mycket. Så det är bara att bita i det sura äpplet och leva med förskjutna böcker, men ärligt talat är jag så glad ändå så det gör inte så mycket!

//ALiCE med ICE