Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

Panerad chèvre

Hemma hos Cyril fick jag ju panerad chèvre. Och det var sååå gott. Att jag inte tänkt på att laga det förut!? Så enkelt men så gott ju. Jag hade en bit baguette så jag lät bara den ligga framme över natten och sen hacka till smulor, men det bästa är nog ströbröd för det blev lite stora smulor. Hur som. Skär bara önskat antal skivor chèvre, ca 1/2-1 cm tjocka. Knäck ett ägg i en skål och vispa runt lite så vitan och gulan blandar sig. Doppa chèvre-skivan i äggblandningen så att den täcks, och doppa sedan i ströbrödet/brödsmulorna så att osten blir täckt. Stek i olivolja på medelhög värme ett par minuter tills brödet fått färg. Servera bara som det är som förrätt med kanske lite fikonmarmelad till, eller som jag åt det; till lätt lunch med sallad, tomat, balsamico och bitar av torkade fikon. Mmmmmmmmmmmmmumorgasm. Frågor på det?

//J’ai cuisiné chèvre pané en pain aujourd’hui. C’est siiiiiiii bon. <3 <3 <3

//ALiCE med ICE

Previous

Comme une dieu

Next

Le bleu est une couleur chaude

1 Comment

  1. Sophie

    Ser ju för gott ut! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén