Jag måste berätta om väääääääääääääärldens fynd jag gjorde igår. Jag skojar inte, jag tror jag aldrig hittat så fina och bra kläder för så lite pengar. Rena rånet för affären, seriöst! Jag var lite smått löjligt lyrisk efter mina inköp igår… Visserligen är jag expert på att handla på rea (insåg förut att varenda plagg jag har på mig idag är handlad på rea för minst halva priset…), men det här var något ut över det vanliga!

Affären var U & Me som ligger mitt emot Stenungsunds station, ni vet? Eller egentligen är det inte jättemånga som vet att det finns en affär där förresten, men nu vet ni. De har fina lite annorlunda kläder där, inte direkt budget men helt okej pris. Igår hade de 70 % rabatt på en stor del av sortimentet! Och som om inte det var nog hade de också “Tag tre betala för två”, som de satt in efter lunch, dvs en stund innan jag och  mamma kom. Så let’s fynda!

Jag köpte ett par jeans, eller jeansleggings är det väl kanske eftersom det är resår i midjan, men de har fickor och är av jeanstyg så en korsning mellan jeansleggings och jeans säger vi. I alla fall, de sitter jättebra, tight och snyggt skare va! Sedan köpte jag en fin stickad tröja och dessutom en t-shirt med Beatles-tryck, skitsnygg dessutom. Och allt detta för ynka 144 kr. HUNDRAFYRTIOFYRA. Galet.

//ALiCE med ICE