Halloo!

 Jag befinner mig just nu i Göteborg, GP-huset. Bohuslän, Sverige, Världen, Universum. Ja, jag tror du fattar var jag är nu. I alla fall så är det mitt allra SISTA möte på Graffiti<3! Sorgligt! Snyft… Det var ett tag sedan jag skrev, eller hur? Har inte haft tid riktigt… Men, men, nu skriver jag ju i alla fall. Jahap, en vecka kvar till jul och bara en julklapp färdig. Ja, det känns ju bra… Luciatåget i skolan gick bra, jag sjöng duo med Linn på “Änglarna” eller “En stjärna lyser så klar” som den också kallas, och med Ida på “Himlen i min famn”. Det gick superduperbra! Väldigt många sa att jag sjöng bra, både lärare och elever, till och med nionde-klassare!!
Och på torsdag (idag är det måndag, 17 december) så slutar vi. Äntligen! Då är det jullov och på lörda kommer mormor, Björn och Thomas :D. Och på måndag är det julafton!! Jag ska helt klart prioritera Kalle Anka framför allt! Han och de andra förgyller ju julafton!

Nä, nu får jag ta och skriva vidare. Man måste ju skriva in sig här på Graffiti så man är med många dagar fram över i tidningen innan man slutat hehe… Just det ja! Skulle berätta att det var julfest på stallet igår! Det var rätt okej, men ingen ville rida ponnyridning (tre stycken bara) så jag fick stå och hålla Bellman och De Soto hur länge som helst utan att nån ville rida! Trååååkigt! Men, men, De Soto är sötast ändå :). Vi ses!

/ALiCE med ICE, den ledsna eftersom hon ska sluta och glada p.g.a. julen