Borgerliga intressen men hjärtat till vänster

Tolka lite ba

Hade genrep på stallet nyss, tolkade lite ba. Eeh. Låter kaxigare än vad jag är men det har gått smärtfritt tidigare år så hoppas på oförändrad hälsostatus efter showen. Ja alltså stallet skall ha sin årliga julfest och jag var inte inblandad över huvud taget, inte tid och lust med sånt längre. Men så frågade de om jag   ville tolka med Hanna och Shejk (hästen alltså) som tidigare år (ingen annan som kan/vill/vågar/orkar tolka såatteeeh). Okeeeeejdå, sa jag, kan väl offra mig *tihi*.

Sagt och gjort, genrep nyss på en pigg och supertaggad Shejk som knappt kunde stå still. Obs, hästapållen är tjugo-freaking-sju (27!) år och har stått på Stora Höga ridklubb sedan 22 år tillbaka. Riktig gammal gubbe med andra ord, som  bara går barnlektioner där han kan lunka på i sitt eget tempo. Men på julfesten, där han får tolka, då ser ni, då tänder han till ordentligt!

Som sagt, vi får se hur det går sen. Genrepet gick bra (men jäkligt fort), men det är lite av en chansning, att jag håller mig på skidorna alltså. Tolkning innebär, for your information, att man åker skidor efter hästen. Sätter fast ett rep från sadeln som jag håller i, och sen när hästen galopperar (det måste gå fort för annars blir det för mycket friktion när vi kör i manegen) så glider jag helt enkelt efter lite smooth. Lättare sagt än gjort. Men vi har lyckats förut så let’s go do it agaaaaain.

Här är jag när jag när jag är ute och går. Passar på mellan genrep och show. Small yah later peeps (hopefully… DUN DUN DUUUUUUN)

image

image

//ALiCE med ICE

Previous

Öl för tio spänn och shots för tjugo

Next

Lilla farmor.

1 Comment

  1. Louise

    Lycka till!!! hade varit skoj att se det i verklighet. kram moster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén