Videoblogg numéro deux

Jahaja, igår var det torsdag igen så jag passade på att spela in en till videoblogg. Hejhej:

Och idag är det freeedag! Klockan är tio och jag ligger fortfarande i sängen, haha. Lite trött från igår. Kvällen var lite lam i början, och det var ett litet konstigt ställe de valt för det var antingen jättetrångt och varmt och svettigt och klaustrofobiskt (alla var inne, utan möjlighet att komma ut om det eventuellt möjligtvis skulle börja brinna??) eller jättetomt och lamt (alla stod ute istället). Men framåt kvällen var folk lite mer avslappnade och EIMA-folket mer pratglada, haha, så jag fick pratat massa franska och dansa och sådär. Och hänga med min nyfunna finska vän Helena! Mycket trevligt. Men ja, lite trött idag. Så ska kolla på film nu. Puss från Toulouse!

P.S. Har såååååååå himla ont i min visdomstand/tandköttet kring den. Den håller på att växa ut och detta är tredje dagen jag går med denna värken alltså aaaaaaaaaaaaaaajajaj, stackars mig. Strålar ner i halsen också så det gör ont att svälja, som vid halsfluss. Hur lång tid skall det behöva ta!? Vet ni (mamma? Louise?) om man kan ta typ nåt smärtstillande eller så mot värken och isåfall vad? Jag tog ju bara med mig treo hit och inget annat läkemedel… Jävla visdomständer. Ikväll skall jag nog äta glass. Kyla är väl bra eller???

Aujourd’hui c’est vendrediiii! Il est dix heures et je suis encore dans le lit, haha. Je suis un peu fatigué d’hier. C’était un peu dûr en commence, mais plus tard c’était plus drôle et j’ai parlé beacoup de francais et été avec ma copine finlandaise Helena! 🙂

//ALiCE med ICE

Tags:

3 Responses to “Videoblogg numéro deux”

 1. Louise says:

  Kyla är smärtlindrande. Men alvedon är också smärtlindrande!

 2. Ylva says:

  Låta en magnecyl (acetylsalisyra) smälta på det onda.
  Du är försäkrad, inklusive akuta tandproblem, så gå inte för länge och ha ont.

 3. Louise says:

  Hur mås det med tanden?

Leave a Reply