Har haft en superbra helg hittills. Igårkväll hängde jag i aulan längst upp i vår skola för vi hade fest för institutionen, så det var några i klassen, några andra elever, ett par lärare och ett par alumner. Låter kanske lite lamt men jag hade superkul och maten (vegansk buffé så klart) var jättegod. Jag var i hjälpa till-gruppen (gratis mat då liksom, klart man hjälper till) så efter att vi städat klart drog jag och tre andra vidare till Brygghuset där vi stannade till stängning. Här är Bea och Axel från klassen och är världens sötaste:

image

Efter Brygghuset stötte jag och Jonatan på en annan klasskompis på Järntorget så då drog vi hem till honom på efterfest. Somnade efter fem någon gång och vaknade vid nio, bra där Alice! Traskade hem och käkade frulle och drack maaaassa vatten och en treo, och sedan mötte jag upp Philip, Axel och Gustav igen och så promenerade vi bort till Haga nygata för brunch-buffé på Kafé Kringlan.

image

Eftersom Philips kompisar från Stockholm är här över helgen turistade vi vidare i Göteborg – som för övrigt bjuder på underbart solsken idag – och gick förbi både skyltfönster med enorma kanelbullar i Haga och fula fiskar i Feskekôrka. Och stannade för (i någras fall men jag skippade) en återställare, haha.

image

image

 

Superhärlig helg so far som sagt! Och det är ju bara lördag, underbart. Jag har nyss varit ute på en lång powerwalk och ska plugga lite nu innan jag och Sophie skall iväg till Philip igen för tacos-middag i sann nationalistisk anda. Sen blir det nog utgång ikväll igen, haha. #studentliv

//ALiCE med ICE