Voltige + Film

Har haft voltige idag! Vi håller på att träna inför julfesten, men det har blvit smärre ändringar i programmet. Fanny har tyvärr blivit sjuk och får inte träna på 3 veckor, och hon och jag hade en grej vi skulle göra. Men jag kör ensam istället, inte lika häftigt men det blir bra ändå 🙂
Vi var bara 3 stycken idag som tränade så det var mycket häst-tid. Fruktansvärt kallt ute dock. Men vi var igång hela tiden så man blev varm..

Jag mami och papi kollade nyss på filmen Simon och Ekarna med Bill Skarsgård i huvudrollen. Det var en fin film. När jag gick i sexan, alltså 3 år sedan så kom några snubbar som höll på att göra just Simon och Ekarna till våran klass för dom ville ha statister. Fast det blev inget med det så att säga. Men lite kul ändå. Bill Skarsgård har för övrigt ett väldigt speciellt utseende.

Det här inlägget postades i Film, Stallet, Vardag, Voltige. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *