Malaysia – Dag 4+5 – KL till Kota Kinabalu

26 december. Vi blev upphämtade på hotellet vid 8 för att ta ett flyg som skulle gå vid 11. Väl på flygplatsen i Kuala Lumpur så får vi veta att det inte alls stämmer, planet har redan gått och resebolaget har gett oss fel tider på våra vouchers. Efter mycket om och men kom vi iväg till Kota Kinabalu, där vi åt middag på en indisk restaurang vid kajen.

27 December. Vi blev pphämtade på morgonen och körda ut till en ö nära Kota Kinabalu där vi spnderade hela dagen. Vi lyckades bränna oss trots noga insmöjning, antagligen pga all snorkling. Det bästa var helt klart när jag och Alice hittade Nemo! Men allt som allt var det för turistigt och för skräpigt, och inte värt pengarna. Kvällen spenderades på en mysig restaurang som vi upptäckt genom Tripadvisor, El Centro. God mat och starka drinkar. 

      
 

Det här inlägget postades i Malaysia 2015/2016, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *