Skola, halloween GOT

Första veckorna på gymnasiet avklarade. Går ju som sagt teknik på nösnäs. Det är väldigt mycket matte fysik och kemi, känns som om vi har det varje dag. Det är sjukt stor skillnad från högstadiet och mycket mer avancerat och svårare. Men det känns bra och är roligt! Det har varit ganska många som börjat och slutat och bytt och hatt sig, men vi är väl fortfarande en 30 i klassen.

Jag har för övrigt börjat på ”A song of ice and fire”, alltså en serie böcker av george R.R. Martin. Har redan läst ut Game of thornes som är första delen och jobbar på andra. Kan meddela att jag och min syster läste första delen samtidigt så det var en del smågnäbb om vem som skulle läsa när och ha boken. För självklart vill vi båda läsa samtidigt. Varför läsa en åt gången liksom? Men nu när jag är på andra delen så har vi varsin bok. Dessutom är hon inte klar med första delen än. Mycket bra böcker som rekommenderas. För att inte tala om serien förstås, outstanding den med. Böckerna är dock ganska tjocka, bok 2 som jag läser nu ligger på en 1000 sidor liten text – på engelska. Lite -Sagan om Ringen- feeling över det hela. Boken jag fick i svenskan kändes som rena skämtet, knappt 200 sidor jättestor text som vi ska läsa i några veckor. Kommer ju ta 1 dag att läsa ut. Såna i-landsproblem.

Halloween var det jag. VI i ungdomssektionen på stallet ska ha spökkväll nästa helg. Vi fick dock inte upp lapparna förrän i tisdags – alldeles försent. Får väl se om det har anmält sig någon haha. Men om inte annat så får vi vara barnsliga o klä ut oss, så det avgör väl saken. Har gjort halloweennaglar halloween till ära. Men lär väl få göra nya till halloween faktiskt är för misstänker dom kommer vara rätt så kantstötta tills dess.

halloweennaglar

Det här inlägget postades i Litteratur, Naglar, Stallet, Vardag. Bokmärk permalänken.

1 svar på Skola, halloween GOT

  1. Ylva skriver:

    Tjusiga naglar…och härliga ilandsproblem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.