Lunda-hösten rullar på

Hej igen! Update på G från detta känslomässiga samt bokstavliga kaos. Som ni vet har jag haft en känslomässigt turbulent höst eftersom jag och Sebbe gjort slut med allt vad det innebär, och det har gjort att jag hela hösten känt att skolan fått lida lite och därför känt mig stressad över det. Dessutom så måste jag flytta (det var egentligen tänkt att jag skulle bo här under hela mastern) så det har varit en stress att hitta nytt boende etc. Men igår flyttade jag i alla fall (nästan) alla mina grejer då jag hade tillgång till bil (vilket privilegium det är att ha föräldrar i sin stad alltså – alla andra 1000000 gånger jag flyttat har det ju varit hur enkelt som helst att bara låna bil från dem!). Så skönt att ha det avklarat. Mina grejer står nu (fullproppade) i ett förråd på Delphi, tillhörande några klasskamrater. Där ska de stå tills jag får tillgång till nästa boende i slutet av december/början av januari som också ligger på Delphi. Behöver alltså inte bil igen utan kan bära för hand. Mycket logistik för att fixa detta, men det har löst sig. Mina växt-babies är på semester hos en annan person som också bor på Delphi. Även det ett logistik-pussel men phiew, avklarat. Vad lite ledsamt att säga hejdå till dom igår dock <3

Mina växt-babies väntar på att flytta <3

Jag har tillgång till lägenheten en vecka till och den skall ägnas åt flyttstädning. Men jag är väl expert vid det här laget med tanke på hur många gånger jag flyttat. Få se, detta är alla mina flyttningar:

 1. Hemifrån-Pierre mars 2013 (ingick visserlien ingen flyttstädning här, men bära grejer)
 2. Pierre-hem oktober 2013 (i samband med att vi gjorde slut)
 3. Hemifrån-Bohusgatan med Lina januari 2014
 4. Bohusgatan-hem juni 2014 (kontraktet gick ut och jag skulle till Frankrike – vid denna flytt encountrade jag rensning av avloppsbrunn och rör under handfatet för första gången! Numera är det en baggis)
 5. Hem-Antibes juni 2014 (hade visserligen bara två enorma resväskor men anyway)
 6. Antibes-hem augusti 2014 (flyttstädning av rummet, så behövde i alla fall inte göra några grova grejer)
 7. Hem-Toulouse september 2014 (igen, bara resväskor)
 8. Toulouse-Lunden januari 2015 (flyttstädning av rummet i Toulouse här – jag tror ingen hade flyttstädat ordentligt innan jag gjorde det alltså – 9 kvadratmeter tog två dagar…..)
 9. Lunden-hem juni 2015 (här var det flyttstädning igen, bodde hemma under sommaren)
 10. Hem-Gårda september 2015 (ny termin, nytt boende, denna gång i gårda – flyttlasset går igen)
 11. Gårda-Hem december 2015 (terminen slut, flyttstädning och flyttlass tillbaka igen)
 12. Hem-Vietnam december 2015 (kanske ingen riktig flytt egentligen, tog ju bara med mig väskor med kläder och behövde inte flyttstäda eller bära flyttlådor)
 13. Vietnam-Vasastan mars 2016 (flyttade in hos mitt ex Carro i typ 1-2 veckor, innan det bar iväg igen pga vi gjorde slut haha….)
 14. Vasastan-Älvsborgsplan/Majorna april 2016 (bodde hos Sebbe i april 2016 pga vi blev ihop istället) (story of my life apparently)
 15. Älvsborgsplan-Slottskogsgatan maj 2016 (flyttade in till Karin, Sebbes mamma, i en månad medan jag väntade på att få flytta in i min första egna lägenhet!)
 16. Slottskogsgatan-Fridhemsplan juni 2016 (flyttade in i en studentlägenhet! Mitt första egna kontrakt! Som sagt, studentlägenhet men ändå. Lagom till att jag precis avslutat mina studier :)))))
 17. Fridhemsplan-Älvsborgsplan juni 2017 (flyttade ihop med Sebbe! Flyttlass och flyttstädning gick igen.)
 18. Älvsborgsplan-Biskopsgården mars 2018 (jag och Sebbe hade det knackigt – jag drog till ett kollektiv i Biskopsgården. Flyttlasset gick igen)
 19. Biskopsgården-Vildanden/Lund augusti 2018 (och så bar det av till Lund igen. FLyttstädning och flyttlass!)
 20. Vildanden-Delphi december 2019 – jaha och så blir det min 20:e flytt nu då! Fast innan Delphi (som alltså är en stadsdel i Lund) så har jag ju inget boende nu i december så då kommer jag bo på Strawberry farm. Så technically blir det väl 21 flyttar totalt… HERREGUD
Flyttlasset denna gång

Mathilde’s kommentar angående att jag kommer bo på Strawberry farm i december (samtidigt som hennes boy Fabian också kommer göra det, och Davids flickvän Clara – vi blir alltså 6 ordinarie + 3 bihang):

Tyckte det va kul 🙂

Ahja, mitt i detta kaos har jag roat mig en del. Var t.ex. och såg Pussy Riot i fredags tillsammans med Paulina, Jodie, Robin, Juan och Pontus på Mejeriet. Det var så bra och rörande och intensivt.

Masha, hon som satt i fängelse i två år efter aktionen i kyrkan 2012, är i mitten till höger. Hon är så jävla ball. Det är så sjukt att tänka på att detta är inte bara ett bra performance, utan aktivism på riktigt. Hon arresterades liksom senast i somras för en anti-Putin protest. Hennes pojkvän hade just kommit ut från arresten. Varje gång hon ska ut ur Ryssland för turné så måste de smuggla ut henne på olika sätt. Blev berörd.

Förra helgen var jag ju på konfrerens här i Lund, Political Ecologies of the Far Right. Min akademiska idol Andreas Malm var där bland annat. Han som uppviglade till property destruction på Marx-konferensen 😉 Vi hade lunch-paus tillsammans, ett gäng fina personer av blandad kompott (human ecology, XR och LUMES)

Hejdå från cool_tjej_94