Alice Andrews

Borgerliga intressen men hjärtat till vänster. Välkommen till min högst osporadiska blogg.För 10 år sedan

Ny kategori på bloggen: Vad pysslade jag med för 10 år sedan? Bara för att det är kul med nostalgitrippar, och för att jag varit en Internetgirl™ i över tio år och det är kul att gå tillbaka och kolla vad jag skrev om för ett decennium (!) sedan. Faktum är att jag skrev mina första blogginlägg år 2005, alltså när jag var elva år, och det ligger något enstaka blogginlägg därifrån på denna blogg. Resten ligger dock på någon annan blogg som jag tyvärr inte minns vad den heter så de lär väl forever vara gone… Oh well. Tillbakablick till januari för tio år sedan! Så gulligt att jag fortfarande bara gav egengjorda grejer till folk i julklapp för tio år sedan 🙂 <3 <3 <3

Onsdag 2/1-2008: Nyår, brevvän, hästar och lite annat kul

Hey!

Idag är det onsdag den andra januari år TVÅTUSENÅTTA! Och allt är så himla toppen!Min brevvän: Ett brev har kommit, wihii! Jag har inte läst det än, men det ligger här bredvid mig och vill bara bli öppnat… Och det är från min brevvän, hon är bäst! Alice nummer 2 rules!!

Hästar: Idag red jag på Falco, han och Freja är typ min och Olivias foderhästar/sköthästar. Vi red i manegen och det gick verkligen jättebra! Han gick så fint så!Jul: I julklapp fick jag en massa trevliga saker… En sån där trädocka som man kan ändra hur dom står och som man använder för att måla av fick jag bland annat, lite kläder inklusive en pyamas, böcker (Expert på att rodna är den enda titeln jag kommer ihåg) akvarellfärger och speciella skisspennor och mycket mer. Det jag GAV var detta: Till mamma gav jag ett häfte som heter “Lilla Julbo(c)ken” som jag skrivit själv, och till pappa en tavla som jag målat i blyerts av ett öga. De fick en stor tavla tillsammans också, “En sorgsen tolkning av världen” heter den och jag har målat den själv. Min syrra fick en nyårskalender som jag gjort själv av kartong. Den gick från julafton till nyår och hon fick en godis i varje lucka:) Mormor fick en tavla och tillsammans med Björn (hennes man och inte min morfar) fick de också en välkommen-skylt jag gjorde i träslöjden. Farmor fick en jultomte som prydnad som jag gjorde i fleece-tyg, Thomas (min morbror) fick en julkopp. Alltså en kopp där jag med en speciell penna skrivit en massa julord. Lollo (min moster) fick en hemmagjord badbomb som mormor fick eskortera till henne, och ja, det var nog alla!

Nyår: Några kompisar till familjen som mina föräldrar träffade när de väntade mig och de gick på samma föräldrar-kurs, kom till oss på nyår. Deras äldsta dotter och en av mina bästa vänner som jag känt sedan jag som sagt låg i magen, och jag sov ju i mitt rum, plus Wilma, syster nummer tre. Olivia och Ebba sov i Olivias rum. Vi hade i alla fall kul och var uppe till två-tiden, men Olivia och Ebba släckte först vid tre! Det var massor med fina raketer!Men nu ska jag skriva vidare på min bok.
Vi ses! /ALiCE med ICE, den glada p.g.a. allt kul, och trötta efter nyår

Om mig

En (snart) trettioårig person med (snart) tjugo års (!) bloggkarriär, som nuförtiden mest upprätthåller bloggandet för min egen nostalgis skull, men du är förstås välkommen att hänga på. Skriver mest om kultur jag konsumerar, men även om min vardag, politik och annat smått och gott. Borgerliga intressen – god mat och vin, vackra tavlor, klassisk litteratur och dyra sporter – med hjärtat på rätt ställe (d.v.s. vänster).

Kategorier

Arkiv