Dag 1

Jag och mamma har nu sovit vår första natt i våran tillfälliga lägenhet. Igår kväll när vi kom var nästan allting stängt, vi käkade middag på en restaurang men hittade inte ett ställe att köpa frukost som var öppet. Men nu på morgonen så promenerade vi till en affär i närheten och köpte på oss mat för dagen och lite annat smått och gott.
När vi kom hem insåg vi att vi glömt köpa en hel rad grejer (Kryddor, olivolja, hushållspapper etc) och att vi köpt lite fel. Mamma har lyckats köpa ett halvt kilo kaffebönor istället för vanligt kaffepulver, så kaffe på morgonen gick inte. Vi har också köpt 9 liter vatten som vi trodde var kolsyrat, men det vart det inte.
Vi ska handla igen senare idag, och nu ska vi till banken och försöka öppna varsitt bankkonto.
Bild 2015-01-07 kl. 12.44 #3
Auf wiedersehen!

Det här inlägget postades i Vardag, Wien. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 1

  1. ALiCE med ICE skriver:

    Haha, så roliga ni är! <3

    Jag har förresten fått mitt schema nu, och tyvärr blir det helt omöjligt för mig att komma vecka åtta då jag har fyra föreläsningar samt SALSTENTA på onsdagen. Helt fullpackat den veckan. Faktum är att det är typ fulltpackat överallt….. Den enda möjligheten jag ser, är mellan vecka 12.13. Har nämligen hemtenta till den 20:e, den skall in 23.59 den 20:e mars. Men skulle kunna åka lördagen den 21:a tidigt, och stanna till tisdag den 24:e mars eller onsdag den 25:e. Kolla upp det!

  2. Pappie (med 2 p och tjusigt ie i slutet) skriver:

    Tips för framtida matköp…: Köp en liten förpackning först, om det finns, och sen om det var rätt / bra köper ni en större. Smart va!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.