Alice Andrews

Borgerliga intressen men hjärtat till vänster. Välkommen till min högst osporadiska blogg.Skogsfesten 2023

Jag var på festival förra helgen! Med Erik och Lisa. Det var mycket trevligt och såg t.ex. ut såhär, tror detta var när Slowgold spelade på fredagkvällen:

På Slowgold

Men innan dess hände förstås massa saker! Först och främst körde vi dit från Göteborg på fredagseftermiddagen. Det var spännande ända in i det sista kring vilken bil det skulle bli men den gamle nästan-veteranbilen hann bli klar på verkstan så Erik hämtade den och sen Lisa och sen mig lagom till jag slutade. Väl på plats på festivalområdet fixade vi våra sängplatser (jag sov bekvämt i bilen med tre lager liggunderlag, och de lite mindre bekvämt i tält) och sen var det dags att festivala!

PiprökarN

Vi rökte till exempel pipa! En ny upplevelse för min del. Arv från Eriks farfar!

En mycket tinder-vänlig bild right?
En inte lika tinder-vänlig bild?
En helt otrolig spaghetti med “kött”färssås som serverades på fredagskvällen

Och nu tror jag Slowgold snart är på G att spela där nere på scenen! I förgrunden syns gamla bekanta i form av Claes, Annelie och Wendela!

Slowgold var toppen! Och här på bilden nedan syns också den orange-klädde sångaren i Boo boo bama orchestra som vi såg dagen efter

Lite senare på kvällen

Ja och vad hände sen efter att Slowgold hade spelat? En massa andra band spelade som jag inte minns namnet på men som var jättebra. Vi drack vin och dansade på och trots att det var mycket kyligt hade jag det mycket trevligt. Här är klockan mitt i natten när vi tar en paus i en hängmatta.

Ny dag! Jag började dagen med morgondopp och frukost vid bryggan.

Vi spenderade ganska lång tid vid sjön innan vi gick tillbaka upp till festivalområdet för att kolla på dagens band, som inleddes med en jazztrio som hette något med “Knarrby” om jag minns rätt. Mycket trevligt!

Ja, på dagen var det varmt!

Sen hade det blivit lite kallare framåt eftermiddagen, och tyvärr lite mulnare (?). Mer kläder på!

Min bäste festkompanjon och ja. Ja, alltså han är ju inte bara en bra festkompanjon utan en mycket kär vän också som tyvärr ska flytta till Stockholm nu :(((((

Ja men det var väl typ det tror jag? Tack Skogsfesten för denna gång! Favorit i repris från 2019, då jag senast var på Skogsfesten:


Om mig

En (snart) trettioårig person med (snart) tjugo års (!) bloggkarriär, som nuförtiden mest upprätthåller bloggandet för min egen nostalgis skull, men du är förstås välkommen att hänga på. Skriver mest om kultur jag konsumerar, men även om min vardag, politik och annat smått och gott. Borgerliga intressen – god mat och vin, vackra tavlor, klassisk litteratur och dyra sporter – med hjärtat på rätt ställe (d.v.s. vänster).

Kategorier

Arkiv